SharePointsupport till Jämtkraft

Nyhet

SharePointsupport till Jämtkraft

2014-09-29 Sigma

Sigma har via Bool by Sigma fått uppdraget att leverera konsulttjänster för expertrådgivning kring SharePoint på Jämtkrafts SharePoint 2010 plattform.

”Bool by Sigma vann anbudet bland annat på grund av att de har en väl fungerande och tydligt satt
organisation för förvaltning, samt att de har stort fokus på att utveckla på ett smart sätt kring standardfunktionalitet från MS – så det blir möjligt att skapa förvaltningsbarhet över tid och kommande versioner av SharePoint.” säger Lena Vågström IT-coordinator på Jämtkraft.

Bool by Sigmas supporttjänst, BoolCore är mer än bara en telefonsupport. Vi vill hjälpa våra kunder att ta sin SharePointlösning framåt. Att ständigt förbättra och förenkla för användarna är vårt mål. Tyngdpunkten i uppdraget åt Jämtkraft kommer att i första hand ligga på central administration, konfiguration enligt best practice samt systemutveckling. I andra hand systemförvaltning och avhjälpandeunderhåll.

”Jag ser fram emot att börja jobba tillsammans med Jämtkraft och ser framför mig ett samarbete där vi stärker deras lösning genom att dela med oss av vår SharePoint kompetens. Samtidigt kan vi lära oss mycket av Jämtkrafts utmaningar.” säger Joakim Liljeberg förvaltningsledare på Bool by Sigma.

Arbetet har påbörjats och kommer att löpa over två år med möjlighet till att förlänga med ytterligare ett år.

Om Jämtkraft

Jämtkrafts hemmakontor är i Östersund och vi ägs av tre jämtländska kommuner: Åre, Östersund och Krokom. Det präglar oss på så sätt att vi inte bara tänker på vinst utan även vill bidra till samhället. Hos oss kan du köpa el i hela Sverige, bor du i Jämtland kan du även nyttja vår fjärrvärme, vårt fiberoptiska bredband och vårt elnät.

Om Bool by Sigma

Bool by Sigma är Sigma IT & Managements specialister på design och konstruktion av webbportaler. Sedan starten har vi utvecklat portaler med särskilt fokus på verksamhetsanpassning och användbarhet. Vår vision är att genom digitala lösningar skapa skillnad för våra kunder och dess kunder.