Mikz Licensing AB

Mikz Licensing AB utvecklar och licensierar framtidsorienterade tekniska plattformar och metoder för onlinebaserade konsumenttjänster till kunder runt om i världen. 

Vår främsta tillgång är Mikz-plattformen – en avancerad molnbaserad tjänsteplattform som erbjuder kompletta white label-lösningar för influencer marketing, presentkort, kuponger och andra konsumentorienterade mobila tjänster.

Att bygga tekniska plattformar från scratch i ett försök att möta de exakta specifikationerna för din affärsidé leder ofta till förseningar och dyra lösningar. Med Mikz kan du fokusera på att bygga ditt varumärke och sälja dina tjänster, och samtidigt få en teknisk plattform med tillhörande support i världsklass, profilerad med din logotyp och identitet.

Vårt mål är att bli en världsledande teknikleverantör inom våra fokusområden. Till kunderna hör UI International AB, ValueQard och andra tredjeparts licenstagare, och vi tjänar pengar genom revenue share med våra licenstagare. En av våra mest kända lösningar var mobilappen Zlatan Unplugged som erbjöd en personlig inblick i Zlatan Ibrahimovic’s vardag. Appen lanserades i oktober 2013 för iOS och Android. Ett år efter lanseringen hade Zlatan Unplugged nästan 350.000 unika användare bara i Sverige.

I slutet av 2016 avslutades avtalet mellan Zlatan Ibrahimovic och Mikz AB planenligt.

Se mer på http://www.mikz.biz