Sigma Technology Group är erkänt som Axis Communications Technology Integration Partner

Pressmeddelande

Sigma Technology Group är erkänt som Axis Communications Technology Integration Partner

2023-09-27 Sigma

Sigma Technology Embedded Network erbjuder professionella tjänster inom IoT, uppkoppling och inbyggda system. Företaget har meddelat ett partnerskap med Axis Communications som gör det möjligt för Sigma Technology att integrera med Axis världsledande videobevakningsprodukter vilket ger kunder en mer omfattande och integrerad IoT-lösning.

Med miljontals Axis-enheter installerade runt om i världen finns det en enorm kapacitet för CPU och bildanalys som väntar på att utnyttjas. Sigma Technology ger möjligheten att samla och tolka data från ett stort antal enheter och presenterar insikter som leder till datorstödda åtgärder.

Sigma Technology Group har legat i framkant av inbyggda system och anslutningar i över 20 år. Dotterbolaget Sigma Technology Embedded Network har meddelat ett samarbete med Axis Communications, en global ledare inom nätverkskameror. Detta partnerskap kommer att göra det möjligt att erbjuda Axis Communications och Sigma Technologys kunder ett bredare utbud av innovativa lösningar som kombinerar det bästa av företags inbyggda system och videoexpertis.

Danilo Chinchilla Sosa, VD på Sigma Technology Embedded Networks säger:

Denna strategiska allians kommer att tillåta oss att erbjuda våra kunder ett mer omfattande ekosystem av uppkopplade lösningar. Vår expertis inom inbyggda system i kombination av Axis senaste videoteknik kommer att ge företag möjligheten att revolutionera sin verksamhet, öka produktiviteten och få ovärderliga insikter. Vi är otroligt glada inför lanseringen av vår kommande plattform och tjänster. Detta partnerskap har spelat en avgörande roll för att göra det till verklighet. Vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppleva en nivå av uppkoppling och innovation inom lokaldrift som sätter nya standarder inom industrin för kommersiella fastigheter och utbildning bland andra industrisegment.

Att arbeta med Axis Communications är en spännande möjlighet som kommer att driva både Axis och Sigma Technologys kunder in i en ny era av möjligheter. Genom att kombinera vår expertis kommer vi att leverera banbrytande nätverkslösningar, expandera möjligheterna med Axis Communications plattformar och revolutionera säkerhet, uppkoppling och effektivitet.

  Han tillägger:

  Axis Technology Integration Partner programmet har erkänt Sigma Technology Embedded Network efter en strikt ansökningsproccess. Detta säkerställer att Axis Technology Integration partners kan leverera högkvalitativa integrerade lösningar till kunder.

  Technology Integration Partner programmet är specifikt utformat för att stödja leverantörer som tillhandahåller tjänster, mjukvaror och hårdvaror som kompletterar Axis produkter. Tillsammans tar vi fram den bästa kombinationen av pålitliga lösningar till våra gemensamma kunder.

  Samarbetet mellan Sigma Technology Group och Axis Communications kommer göra det möjligt för kunder att:

  • Kunna tolka stora mängder data som produceras av Axis inbyggda analyser.
  • Expandera kapaciteten av Axis Communications lösningar.
  • Dra nytta av expertis från två ledande företag inom IoT-området.
  • Var säker på högkvalitativa, integrerade lösningar som möter kundernas krav.

  Företaget ser fram emot att samarbeta med kunder, partners och intressenter för att skapa en bättre och mer uppkollad framtid.

  För mer information kontakta:

  Danilo Chinchilla Sosa, VD på Sigma Technology Embedded Network
  danilo.chinchilla@sigmatechnology.com

  Om Sigma Technology Group

  Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, digitala lösningar, och IT-infrastruktur med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam. För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.

  Sigma ägs as Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett nätverk av partners i 13 länder.