Sigma Technology China är inte inblandat bland de kinesiska företag som påförts sanktioner av EU

Pressmeddelande

Sigma Technology China är inte inblandat bland de kinesiska företag som påförts sanktioner av EU

2023-05-08 Sigma

Sigma Technology har bedrivit verksamhet i Kina (Shanghai och Peking) sedan 2006 genom ett företag med det officiella registreringsnamnet Sigma Kudos Beijing Co. Ltd. som erbjuder konsulttjänster inom produktinformation och informationshantering. Sigmas verksamhet i Kina är varken ansluten eller relaterad på något sätt till det andra Hongkongbaserade företaget som heter Sigma Technology och nämndes i Financial Times tidigare den här veckan.

Den 7 maj publicerade Financial Times en artikel som nämner flera kinesiska fastlands- och Hongkongbaserade företag som har listats i en ny förteckning över sanktioner som kommer att diskuteras av EU:s medlemsstater den här veckan. Ett av de nämnda företagen på listan är ett Hongkongbaserat företag Sigma Technology som verkar inom området för konsumentelektronik och försörjningskedjehantering.

För officiellt uttalande från Sigma Group, kontakta:

Andreas Schöldström Andreas.Scholdstrom@danir.com, General Counsel at Danir Group och Sigma Group.

Om Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, digitala lösningar, och IT-infrastruktur med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam. För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.

Sigma ägs as Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett nätverk av partners i 13 länder.