Sigma Technology Tech Network blir Sigma Technology Digital Solutions

Pressmeddelande

Sigma Technology Tech Network blir Sigma Technology Digital Solutions

2023-04-27 Sigma

Sigma Technology Tech Network slår samman med Sigma Technology Digital Solutions, medan Anna Lantz och Lotta Berlin tar över ledarskapet för bolaget. Steget är en del av Sigma Technology Groups strategi för att stärka sin marknadsposition inom digitala lösningar, innovation och tillgänglighet, vilket ger möjligheten att bättre betjäna kunder i olika regioner inom Sverige.

Sigma Technology Group, ett globalt teknikkonsultbolag, har meddelat sammanslagning av två dotterbolag – Sigma Technology Tech Network och Sigma Technology Digital Solutions. Förändringen innebär att Sigma Technology Groups erbjudande inom digitala lösningar utökas ytterligare och blir ännu mer flexibelt för att betjäna kunder från både östra och västra Sverige.

Anna Lantz, VD på Sigma Technology Digital Solutions, säger:

– Vi lever i en tid där frågan om innovativa, tillgängliga digitala och mjukvarulösningar är viktigare än någonsin. Den ökade efterfrågan på digitala lösningar för både privata och offentliga organisationer i Stockholm, gör det naturligt för ett nästa steg på Sigma Technology Digital Solutions. Vi ser fram emot att expandera vår närvaro i den här regionen och att hjälpa organisationer skapa mer tillgängliga och användarvänliga digitala lösningar.

– Innovationen och digitaliseringen är primära drivkrafter för ekonomisk tillväxt, konkurrenskraft och hållbarhet, vilket tillåter oss att ligga i framkant av global innovation och bibehålla vår position som ledande i den digitala ekonomin. Sverige har en lång historia av innovation och vi vill bidra till att prioritera dessa områden, tillägger Lotta Berlin, Vice VD på Sigma Technology Digital Solutions.

Bolaget ser fram emot att välkomna nya talanger i Stockholm och Göteborg. Besök Sigma Technologys hemsida för att lära dig mer om career opportunities.

För mer information, kontakta:

Nataly Lamkén, Kommunikationschef på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.com

Anna Lantz, VD på Sigma Technology Digital Solutions, anna.lantz@sigmatechnology.com

Lotta Berlin, Vice VD på Sigma Technology Digital Solutions, lotta.berlin@sigmatechnology.com

About Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, part of the Sigma Group, is a privately-owned global technology consulting company with operations in Sweden, Hungary, China, Norway, Germany, and Ukraine, and global delivery to Europe, the USA, and China. Sigma Technology Group offers cutting-edge expertise in software development, product information, embedded systems design & development, digital solutions, and IT infrastructure with expert consultants, offshore delivery, and development teams.

For a complete picture, visit sigmatechnology.com

Sigma is owned by Danir AB and has about 5 000 employees and a network of partners in 13 countries.