Sigma Technology växer inom IT-infra och lanserar nytt kontor i Västerås

Pressmeddelande

Sigma Technology växer inom IT-infra och lanserar nytt kontor i Västerås

2023-03-29 Sigma

Sigma Technology annonserar att de öppnar ett nytt kontor i Västerås som en del av expansionen i Mälardalen. Den nya lokaliseringen öppnar för att kunna erbjuda tjänster till lokala kunder och stötta det växande teamet av skickliga proffs. Med expansionen fortsätter Sigma Technology sitt engagemang för att tillhandahålla innovativa och pålitliga IT-lösningar.

Sigma Technology Group, ett ledande globalt teknikkonsultföretag, är stolta över att annonsera sin fortsätta expansion i Mälardalsregionen. Som en del i tillväxten har två av företagets dotterbolag, Sigma Technology IT Infra och Sigma Technology Consulting, redan etablerat en stark närvaro i området. Lanseringen av det nya Västeråskontoret är nästa steg i företagets strategiska plan för att ytterligare förbättra sin leveranskapacitet och utöka sitt team av skickliga proffs.

Elena Hallin, Enhetschef på Sigma Technology IT Infra, säger:

– Vi är glada över att kunna annonsera expansionen av Sigma Technology IT Infra i Mälardalsregionen i och med öppning av vårt nya Västeråskontor. Detta är ett viktigt steg för oss som företag då det ger oss möjligheten att utöka vårt team och förbättra vår förmåga att leverera samtidigt som vi kan erbjuda bättre anställningsmöjligheter för våra anställda. Elena fortsätter:

Kontoret kan skryta med en modern och flexibel design med superbekväma faciliteter som erbjuder bekväma och inspirerande miljöer för teamet att arbeta och verka i. Det flexibla kontoret kommer garanterat att förbättra den övergripande upplevelsen för medarbetarna och bidra till företagets fortsatta framgång.

Sanna Cedervad, Enhetschef på Sigma Technology Consulting, tillägger:

Vi är verkligen exalterade över den här fantastiska möjligheten för företaget att skala upp och kunna få våra team för IT-infra och inbyggda system under ett och samma tak. Den här flytten kommer inte bara ge oss en gynnsam miljö för samarbete och innovation, utan också odla en familjekänsla bland våra medarbetare och främja en positiv arbetskultur och driva innovation.

Ett nytt kontor finns på B26 – Coworking, Port-anders gata 9, 722 12 Västerås.

Tidigare, Sigma Technology IT Infra expanderar i Sundsvall.

För mer information, kontakta:

Nataly Lamkén, Chief Communication Officer på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.com

Elena Hallin, Enhetschef på Sigma Technology IT Infra, elena.hallin@sigmatechnology.com

Sanna Cedervad, Enhetschef på Sigma Technology Consulting, sanna.cedervad@sigmatechnology.com

Richard Gustafsson, VD på Sigma Technology IT Infra,


Om Sigma Technology IT Infra

Sigma Technology IT Infra är ett dotterbolag inom Sigma Technology Group. Företaget leds av Richard Gustafsson och verkar i flera svenska städer som Linköping, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna, Västerås, Örebro, Karlskrona, Malmö och Stockholm. Företaget hänvisar till hårdvara, mjukvara och nätverksteknologier som stödjer teknikinformationsmiljöerna hos en organisation och säkerställer att det fungerar smidigt och säkert.


Om Sigma Technology Consulting

Sigma Technology Consulting är ett dotterbolag inom Sigma Technology Group. Företaget leds av Richard Gustafsson och verkar i flera svenska städer som Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Västerås och Örebro. Företaget erbjuder experthjälp och stöd för att hjälpa organisationer att utveckla avancerad mjukvara och lösningar för inbyggda system, optimera deras IT-strategi, verksamhet och investeringar inom teknologi.


Om Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, som är en del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag som finns i Sverige, Ungern, Kina, Norge och Ukraina. Globalt levererar vi till Europa, USA och Kina.

Sigma Technology Group erbjuder banbrytande expertkompetens inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design- och utveckling av inbyggda system, utveckling- och administration av IT-infrastruktur, samt digitala lösningar med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam.

Besök sigmatechnology.com för en komplett beskrivning.

Sigma ägs av Danir AB och har mer än 5 000 anställda samt ett stort nätverk av samarbetspartners i 13 länder.