Ny regionchef för Sigma Industry Skaraborg

Pressmeddelande

Ny regionchef för Sigma Industry Skaraborg

2022-01-04 Sigma

Sigma Industry är ett av Sveriges främsta bolag inom tekniska konsulttjänster med fokus på produktutveckling, UX & design, industriell IT och produktionsteknik.

Sedan 2019 har företaget kontor i Skövde med 15 personer verksamma och flera nyanställda på väg in. I regionen växer man starkt inom produktionsteknik, ett område som är mycket aktuellt när flera större kunder investerar inom digitalisering och med fokus på nya metoder, verktyg, mjukvaror och höga krav på spårbarhet.

Sedan den 1 december är Björn Zandelin ny regionchef för Skaraborg.

Björn kommer från en tjänst som företagsutvecklingschef på Industrial Development Center West Sweden med Skaraborg som ansvarsområde. Han har tidigare erfarenhet från chefstjänster inom områden som HR, rekrytering, bemanning och utbildningsföretagande. Björn har också varit verksam som näringslivschef och har lång erfarenhet från tillverkande industri. Med Björn som ansvarig för verksamheten i regionen ser bolaget stora möjligheter att kunna bredda affären, ta marknadsandelar och utvecklas tillsammans med sina kunder.

– Jag är väldigt glad över att få tillträda tjänsten som regionchef på Sigma Industry. Teknikutvecklingen i de skaraborgska industriföretagen är stor just nu och man står inför en fortsatt uppväxling med ett stort behov av teknisk kompetens. Sigma Industry har lång erfarenhet och är verksamma inom flera olika tekniska kompetensområden och branscher. Jag hoppas kunna addera områdesspecifik kompetens och erfarenhet, samt att jag har en nyfikenhet på hur affärsområdet kan utvecklas vidare, säger Björn.

Om Sigma Industry West
Sigma Industry West förser den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, design & UX, produktionsteknik, industriell IT, PLM och projektledning.

Bolaget har tillsammans med sina dotterbolag Sigma Embedded Engineering, Sigma Energy & Marine och Sigma Industry Inc 350 anställda och ingår i Sigma Group.

För mer information, vänligen kontakta:

Björn Zandelin, regionchef Skaraborg
Telefon: 070-793 31 27
E-mail: bjorn.zandelin@sigma.se

Magnus Liljeqvist, Marknads- och Kommunikationschef
Telefon: 073-600 06 05
E-mail: magnus.liljeqvist@sigma.se