Sigma Technology blir en av konsultleverantörerna till Folkhälsomyndigheten

Nyhet

Sigma Technology blir en av konsultleverantörerna till Folkhälsomyndigheten

2020-10-28 Sigma

Folkhälsomyndigheten (FoHM) har nu gjort klart sitt ramavtal för IT-konsulttjänster. Efter att den publika anbudstiden utgått, valde FoHM ut 24 konsultbolag för ramavtalet. Sigma Technology Systems är stolt att vara ett av dem.

Ramavtalet innebär IT-konsulttjänster inom systemutveckling och leveransledning för FoHM:s verksamhet i Solna.

– Vi är stolta att ännu en gång få förtroendet från Folkhälsomyndigheten och stödja dem med våra experter. Vi vet hur viktigt det är med smidiga och stabila IT-tjänster för organisationer verksamma inom hälso- och sjukvårdssektorn och kommer att göra vårt yttersta för att leverera värde till FoHM, säger Liselotte Shafiee, Global Operations Manager på Sigma Technology och konsultchef på Sigma Technology Systems.

För mer information, kontakta Liselotte Shafiee, liselotte.shafiee@sigmatechnology.se.

Läs mer i Computer Swedens artikel ”De är vinnare i Folkhälsomyndighetens konsultupphandling”.