AstraZeneca utökar sin användning av Advantum

Nyhet

AstraZeneca utökar sin användning av Advantum

2016-09-15 Advantum/InfoTech
Astra Zeneka Logo

AstraZeneca har beslutat sig för en utökning av Advantum användandet. Ytterligare en AstraZeneca-anläggning kommer att använda Advantum för Content Management. Med den senaste installationen kommer AstraZeneca att använda Advantum för dokument- och ritningshantering vid fyra olika anläggningar.

“Den här expansionen hos AstraZeneca visar att vår produkt Advantum står sig väl i den internationella konkurrensen”, säger Joakim Svensson, VD på InfoTech Scandinavia AB. ”AstraZenecas val av Advantum ligger i linje med InfoTech Scandinavias mål att göra Advantum till det naturliga valet för företag och organisationer inom Life Science segmentet”, fortsätter Joakim Svensson.

AstraZeneca
AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag med ett brett sortiment av läkemedel framtagna för att behandla sjukdomar inom många viktiga medicinska områden. Några av världens främsta läkemedel kommer från AstraZeneca och företaget har en ledande position på världsmarknaden inom flera områden. AstraZeneca har ca 67.000 medarbetare och är aktiva i över 100 länder. AstraZeneca PLC har sitt huvudkontor i London. Huvudkontoret för forskningen ligger i Södertälje.

För mer information, var vänlig kontakta: Joakim Svensson, InfoTech Scandinavia AB, mobil: 0703-79 12 12, email: joakim.svensson@infotech.se