Kika på föreläsningarna från Sigmas inspirationsdag om Gränslösa affärer

Nyhet

Kika på föreläsningarna från Sigmas inspirationsdag om Gränslösa affärer

2015-11-03 Sigma

Nu har du chansen att se alla föreläsningarna från Sigmas populära inspirationsdag på temat Gränslösa affärer. Samtliga föreläsningar och paneldebatten filmades och nu delar vi med oss av det unika materialet.

Höjdpunkter från dagen
Inspirationsdagen bjöd på tio intressanta föreläsningar som alla var kopplade till det övergripande temat Gränslösa affärer. Två av dagens höjdpunkter var våra Keynote-speakers där Anders Sörman-Nilsson, grundare av tankesmedjan Thinque, inledde dagen med att ta oss med på en inspirerande resa och en inblick i framtidens handel. Dagens andra Keynote-speaker var Christian Lundén från Nordic Choice som bjöd på massor av intressanta och kreativa case och visade hur sociala kanaler skapar helt nya möjligheter.

Vi delar gärna med oss
Om du var på eventet, men missade några breakout-sessions, får du nu chansen att se dem på vår Youtube-kanal TheSigmaAB. Eller om du inte hade möjlighet att delta kan du kika på alla föredrag du vill – när du vill.

Syftet med Sigmas Inspirationsdagar är att ge våra kunder inspiration och ny kunskap som kan bidra till ännu större framgång för våra kunder. Agendan är fylld av visioner, uppnådda mål och viktiga lärdomar.

Se filmerna här
https://www.youtube.com/user/TheSigmaAB